Maak nu een afspraak

Snel en makkelijk een afspraak maken

In de rechterkolom kunt u eenvoudig een afspraak maken. Zoek de door u gewenste behandeling en klik op de rode button ‘Maak afspraak’.

 

Er verschijnt een weekoverzicht met beschikbare tijden (groene kleur). U kunt eenvoudig van week verwisselen door op de pijltjes te klikken of u kiest een dag door op het kalendersymbool tussen de pijltjes te klikken.

 

Als u een tijdstip gekozen heeft hoeft u alleen nog uw gegevens in te vullen en uw afspraak is geregeld.

 

Routebeschrijving

Met openbaar vervoer:

De praktijk is makkelijk te bereiken met de City-bus, deze rijdt elk kwartier door het centrum. U stapt uit voor de bibliotheek en u loopt ongeveer 40 meter richting het stadhuis. Daarna rechtsaf onder het poortje door het Sint Jacobsplein op.

 

Per auto:

Vanaf de Spuiboulevard rijdt u de Prinsenstraat in en volgt deze tot de Grote Kerk. Na de Grote Kerk de tweede straat rechts nemen, genaamd Houttuinen. Na 50 meter ziet u aan de rechter kant het Sint Suraplein, dit is een parkeerterrein. Vervolgens is het ongeveer een minuut lopen naar de voorzijde van het Sint Jacobsplein. De praktijk bevindt zich op nummer 70 aan de rechterkant van het plein, te herkennen aan de groene voetjes op het raam.